Midlertidig tak

Med midlertidig tak / takoverbygg / tak-over-tak, og korrekt inndekking får man et tørt arbeidsmiljø på innsiden av stillaset, og man kan da jobbe uavhengig av vær og vind.av materialer og annet).

Tak-over-tak er enkelt, og veldig kostnadseffektivt. Tak kan monteres med og uten bruk av kran. Tak kan monteres både på fasadestillas, og spirstillas. Taket kan monteres på skinner slik at det lar seg rulles bort for å løfte inn materiell, eller feks fordi man ønsker å bare jobbe på noen seksjoner av gangen.

Midlertidig tak sørger for at det er tørt og lyst - hele døgnet, hele året.

Vi kan montere tak-over-tak med spennvidde opp til hele 45m.

Tak-over-tak kan i mange tilfeller gi dramatisk økt effektivitet på prosjektet som igjen gir høyere avkastning og økt byggekvalitet på grunn av tørre forhold. Det er skrevet om dette under "Om oss" og "Stillasfaget"

Takoverbygg kan være hensiktsmessig både på store og små prosjekt. For mindre prosjekt – slik som renovering av enebolig bruker vi typisk tre dager fra vi begynner til det er tørt og lyst hus under hele døgnet, hele året. Å investere i disse dagene vil du få igjen for!

Vi leier ut tak-over-tak. Ta kontakt om du trenger dette eller noe annet innen stillasutleie.

Emneknagger; "Leie stillas Bergen", "Stillasutleie i Bergen", "Stillasutleie Bergen", "Stillasleie Bergen", "Fasadestillas Bergen".

No items found.

Galleri