Spirstillas

Stillasutleie Bergen

Murerstillas, industristillas, tungstillas og spirstillas blir ofte brukt om hverandre – men dette er synonymer for den samme stillastypen.

Stillastypen gir veldig store muligheter for å tilfredsstille dine behov. Den kan ta opp store laster. Stillastypen blir ofte brukt for tyngre arbeid eller i komplekse miljøer - som for eksempel murerarbeid og industrielt arbeid.

Vi har lang erfaring med montering av spirstillas, og vi har ingen begrensninger ift kompleksitet. Selv de mest komplekse stillas vil vi kunne prosjektere og montere - effektivt, kostnadseffektivt og sikkert. Våre montører har montert spirstillas på verft, industri, fabrikker, offshore, skip og til bygg- og anlegg.

Her er noe av det stillastypen er spesielt egnet for:

Piper / skorsteiner, brovedlikehold, tekniske rom, krav til å være frittstående eller der det er lite forankringsmuligheter, høye belastningskrav, større plasskrav på arbeidsplattform, komplekse stillasløsninger, trappetårn og lasteramper.

Vi har leier ut spirstillas. Ta kontakt om du trenger dette eller noe annet innen stillasutleie.

Emneknagger; "Leie stillas Bergen", "Stillasutleie i Bergen", "Stillasutleie Bergen", "Stillasleie Bergen", "Murerstillas Bergen".

No items found.

Galleri