Send epost til post@bestillas.no eller ring 47857534

Personvern erklæringDenne personvernerklæringen beskriver hvordan din personlige informasjonsamles, brukes og deles når du besøker eller bestiller fra bestillas.no("nettstedet").


PERSONLIG INFORMASJON SOM VI LAGRER:

Når dubesøker nettstedet, samler vi automatisk informasjon om enheten din, inkludert informasjonom nettleseren din, IP-adresse, tidssone og noen  av informasjonskapslenesom er installert på enheten din. I tillegg, når du surfer på nettstedet,samler vi inn opplysninger om de enkelte nettsidene eller produktene du ser,hvilke nettsteder eller søkeord du henviste til nettstedet, og informasjon omhvordan du samhandler med nettstedet. Vi henviser til denne automatiskinnsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon".

Vi samler Enhets Informasjon ved hjelp av følgendeteknologier:

-"Cookies" er datafiler som er plassert på enheten eller datamaskinen,og inkluderer ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon ominformasjonskapsler, og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.

-"Loggfiler" -sporhandlinger som skjer på nettstedet, og samler inndata, inkludert din IP-adresse, nettlesertype,Internett-leverandør, henvisning/ utgangssider og dato / klokkeslett.

-"Web beacons", "tags" og"pixels" er elektroniskefiler som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer pånettstedet.

 Itillegg når du foretar en bestilling eller forsøk på å bestille gjennomnettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navn,firmanavn, firma adresse, e-postadresse og telefonnummer. Vi henviser til denneinformasjonen som "Bestillingsinformasjon".
Når vi snakker om "Personlig informasjon" i dennepersonvernerklæringen, snakker vi både om Enhetsinformasjon ogBestillingsinformasjon.

Hvordan bruker vi din personlige informasjon?

Vibruker bestillingsinformasjonen som vi samler inn generelt for å oppfyllebestillinger som er lagt gjennom nettstedet. I tillegg bruker vi dennebestillingsinformasjonen til å kommunisere med deg; - og - Når du er i tråd medde preferanser du har delt med oss, gir du tillatelse til å motta informasjoneller reklame knyttet til våre produkter eller tjenester.


Vi bruker Device Information som vi samler for å hjelpe oss med å skjerme formulig risiko og svindel (spesielt din IP-adresse) og mer generelt for åforbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyserom hvordan våre kunder blar og interagerer med Nettstedet, og å vurderesuksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer).

DELE DIN PERSONLIGE INFORMASJON

Vi delerdine personlige opplysninger med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke dinepersonlige opplysninger, som beskrevet ovenfor.  Vi bruker GoogleAnalytics, Google Webmaster tools, Elfsight og AddThis til å hjelpe oss med åforstå hvordan våre kunder bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordanGoogle bruker dine personlige opplysninger her:https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/. Du kan også velge bortGoogleAnalytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Dufinner mer informasjon her: http://www.youronlinechoices.com/nor/

Og omAddThis: https://www.addthis.com/privacy/

https://www.addthis.com/privacy/privacy-policy/

Elfsight: https://elfsight.com/privacy-policy/

Tilslutt kan vi også dele dine personlige opplysninger for å overholde gjeldendelover og forskrifter, svare på stevning, søknadserklæring eller annen lovligforespørsel om informasjon vi mottar, eller ellers beskytte våre rettigheter.

MÅLRETTETTEDE ANNONSER

Sombeskrevet ovenfor bruker vi dine personlige opplysninger til å gi degmålrettede annonser eller markedsføringskommunikasjon som vi mener kan være avinteresse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet annonseringfungerer, kan du besøke nettverksannonseringsinitiativets ("NAI")pedagogiske side på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.Du kan velge bort målrettetannonsering ved å bruke linkene under:- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

 
I tillegg kan du melde deg av noen av disse tjenestene ved å besøke DigitalAdvertising Alliances utvalgt portal på: http://optout.aboutads.info/.  Vær oppmerksom på at viikke endrer vårt nettsteds datainnsamling og bruker praksis når vi ser etsporingssignal fra din nettleser.

DINE RETTIGHETER

Hvis duer bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vihar om deg, og å be om at din personlige informasjon blir korrigert, oppdaterteller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne rett, vennligst kontakt oss gjennomkontaktinformasjonen nedenfor. I tillegg er du oppmerksom på at vi behandlerinformasjonen din for å oppfylle avtaler vi måtte ha med deg (for eksempel hvisdu bestiller gjennom nettstedet) eller på annen måte for å forfølge vårelegitime forretningsinteresser som er oppført ovenfor. Vær også oppmerksom påat informasjonen din vil bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada ogUSA.

DATA RETENSJON

Når dubestiller gjennom nettstedet, opprettholder vi bestillingsinformasjonen forvåre poster med mindre og til du ber oss om å slette denne informasjonen.

ENDRINGER

Vi kanoppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile foreksempel endringer i vår praksis eller av andre operative, juridiske ellerlovgivningsmessige årsaker.

KONTAKT OSS

For merinformasjon om vår personvernspraksis, hvis du har spørsmål, eller hvis duønsker å klage, vennligst kontakt oss via e-post på fredrikstrandlarsen@gmail.com ellerpå telefon +47 478 57 534