Om Bergen stillas as

Stillasfaget

Stillasbyggeren bygger stillaser og plattformer på byggeplasser slik at byggearbeidere kan utføre sine oppgaver trygt. Informasjon om utdanningsløpet finner du Utdanning.no/, men det finnes to veier til å bli faglært stillasbygger. Man kan enten gå to år på skole, og deretter to år i lære – for og så avlegge fagprøve, eller så kan man arbeide i fire år og deretter ta fagprøven som praksiskandidat. Etter endt fagbrev kan man videreutdanne seg til stillasmester, fagingeniør eller ingeniør. Det er mange muligheter innen faget.

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål eller ønsker en prat rundt stillasbyggerfaget.

Nyttige linker innen stillasfaget:
Monarflex eller krympeplast?
Oppmålingsregler
Fordeler & ulemper med «Tak over tak»
NS 9700 Stillaser og inndekkede konstruksjoner
Stillasdagene 2018
Monteringsveiledning Layher Allround
Monteringsveiledning Layher Blitz 73
Monteringsveiledning Haki Universal
Fordeler& ulemper med «Tak over tak»

Bergen Stillas AS

Vi gjør det vi kan for å gjøre våre kunder gode. Bergen Stillas AS leverer stillastjenester og stillasutleie i Bergen og omegn. Vi skal være ditt førstevalg innen stillasutleie i Bergen.

Våre vennlige montører har høy kompetanse innen sitt fagfelt. Bergen Stillas skal være din trygge partner for arbeid og tilkomstløsninger i høyden.

Vi er opptatt av å gjøre våre kunder gode! Det betyr at vi gjør alt vi kan for at våre stillaser skal være brukervennlige og tilpasset det arbeidet som stillaset bygges for. Og våre stillaser skal selvsagt være sikre og trygge å arbeide i fra. Det betyr også at som kunde hos oss så strekker vi oss alltid det lille ekstra og du vil oppleve at vi involverer oss i ditt prosjekt. Sammen løser vi små og store utfordringer.

Våre medarbeidere vil sikre kontinuitet og fremdrift i trygge rammer. Vårt mål er fornøyde kunder som kommer tilbake, og for å oppnå dette er kvalitetssikring og HMS viktige fundamenter i vårt arbeid.