Send epost til post@bestillas.no eller ring 47857534

Om oss

Vi i Bergen Stillas leverer stillastjenester i Bergen og omegn. Vi har lang erfaring fra bransjen og har flere faglærte montører, og høy kompetanse innen vårt fagfelt. Bergen Stillas skal være din trygge partner for arbeid og tilkomstløsninger i høyden.

Vi er opptatt av å gjøre våre kunder gode! Det betyr at vi gjør alt vi kan for at våre stillaser skal være brukervennlige og tilpasset det arbeidet som stillaset bygges for! Og våre stillaser skal selvsagt være sikre og trygge å arbeide i fra. Det betyr også at som kunde hos oss så strekker vi oss alltid det lille ekstra og du vil oppleve at vi involverer oss i ditt prosjekt. Sammen løser vi små og store utfordringer.

For oss er ingen oppdrag for små eller for store. Vi kan levere stillas for bytte av et vindu, eller vi kan levere stillas for en større kirke renovasjon.

Vi har verktøy og kunnskap for å prosjektere og 3D modellere et hvert stillas. Stillasmodellen kan implementeres i et hvert BIM prosjekteringsverktøy.

Våre medarbeidere vil sikre kontinuitet og fremdrift i trygge rammer. Vårt mål er fornøyde kunder som kommer tilbake, og for å oppnå dette er kvalitetssikring og HMS viktige fundamenter for vårt arbeid.